قالب وبلاگ ایرودینامیک
قالب وبلاگ ماشین
رنگ های بیشتر استفاده شده در قالب وبلاگ : مشکی,طلایی,خاکستری,دودی
تعداد ستون های کلی قالب : 3
موضوع این قالب وبلاگ : خودرو
این قالب چگونه است :
قالب وبلاگ ایرودینامیک که در آن تصویر زیبایی از خودرویی با ایرودینامیک بالا که در تصویر هم قابل مشاهده می باشد و این خودرو ساختاری فضایی دارد و از زیبایی بسیاری برخوردار است
اما مزیتی که این قالب و قالب های این سایت را از دیگر قالب ها جدا می کند ایندکس سریع مطالب شما و ارتقای رتبه ی سریع وبلاگ شما در موتور های جست وجو گر مانند گوگل است که این امر به لطف سئو کامل بودن این قالب و تمامی قالب های این سایت است موجب پر بازدیدتر شدن مطالب وبلاگ شما خواهد شد در ضمن سایت پذیرای نظرات وانتقادات و پیشنهادات سازنده ی شما عزیزان می باشد
کد صوتی این قالب وبلاگ
آیرودینامیک یا هواپویش، شاخهای از دینامیک گازها و در حالت کلیتر دینامیک سیّالات است که به بررسی رفتار جریان هوا و اثر آن بر اجسام متحرک میپردازد. منظور از حل یک مسألهٔ آیرودینامیکی، محاسبهٔ میدان سرعت، فشار، و دمای هوا در اطراف یک جسم است. برای این منظور باید معادلههای حاکم بر جریان سیّال را حل کرد. سپس به کمک حل به دست آمده میتوان نیروها و گشتاورهای وارد بر جسم را حساب کرد.
مسألههای آیرودینامیکی را میتوان از جنبههای مختلف طبقهبندی کرد. یک طبقهبندی معمول بر اساس الگوی جریان هواست. اگر مسألهٔ آیرودینامیکی مربوط به جریان هوا در اطراف یک جسم باشد به آن آیرودینامیک بیرونی و اگر مربوط به جریان هوا داخل یک محیط بسته باشد به آن آیرودینامیک درونی گفته میشود. مثال آیرودینامیک بیرونی، جریان هوا در اطراف یک هواپیما و مثال آیرودینامیک درونی، جریان هوا داخل یک موتور جت یا تونل باد است.
روش دوم طبقهبندی بر اساس چگالی هواست. اگر چگالی جریان هوا در همهٔ نقاط میدان سیّال ثابت باشد و با زمان تغییر نکند، جریان تراکمناپذیر و در غیر این صورت تراکمپذیر است.
روش سوم طبقهبندی مسألههای آیرودینامیکی بر اساس عدد ماخ جریان هوا است. اگر عدد ماخ کوچکتر از یک باشد جریان فروصوتی، اگر نزدیک یک باشد جریان هَماصوتی، اگر بزرگتر از یک و کوچکتر از پنج باشد جریان زبرصوتی، و اگر بزرگتر از پنج باشد جریان فوقصوتی خوانده میشود.
روش چهارم طبقهبندی بر اساس گرانروی هواست. اگر ضریب گرانروی ناچیز فرض شود جریان غیرلزج و در غیر این صورت لزج خوانده میشود.
کاربردهای آیرودینامیک
مهمترین کاربرد آیرودینامیک در مهندسی هوافضا است. البته آیرودینامیک کاربردهای زیاد دیگری هم دارد. در مهندسی خودرو، از آیرودینامیک برای طراحی بدنهٔ خودرو استفاده میشود تا نیروی پسای خودرو کم شود. مهندسان سازه از آیرودینامیک برای تحلیل اثر هواکشسانی جریان باد بر سازههایی مثل آسمانخراشها یا پلهایابرجها استفاده میکنند. طراحی پره های توربین های گازی و بادی از دیگر کاربردهای مهم آیرودینامیک در صنعت محسوب می شود. در ادامه برخی از این شاخه ها و کاربردها توضیح داده شده است:
آیرودینامیک لايه مرزي
هنگامي كه جسم در معرض جريان قرار مي گيرد، لايه اي نازك در جريان (و چسبيده به جسم) ايجاد مي شود كه خصوصياتش با نواحي ديگر جريان سيال فرق مي كند. اين لايه در اثر خاصيت چسبندگي سيال (لزجت - viscosity) به وجود مي آید. در اين ناحيه سرعت سيال از صفر تا 99 درصد سرعت جريان آزاد، تغيير مي كند. لايه مرزي خودش به دو بخش ناحيه آرام (laminar) و مغشوش يا آشفته (turbulent) تقسيم ميشود كه هر كدام دامنه گسترده اي از تحقيقات و مطالب علمي دارند.
آيروديناميك پره هاي توربين و كمپرسور (turbin blade aerodynamic)
در اين شاخه از آيروديناميك، روي جريان عبوري از پره هاي توربين گازي و كمپرسور تمركز ميشود و يكي از اهداف مهم تحقيقات، جلوگيري از پديده surge و stall در پره هاست. البته فن ها هم در اين دسته جا دارند... اين شاخه جزو دسته آيروديناميك داخلي محسوب میشود و نه تنها در موتور هاي جت، بلكه در توربين هاي گازي صنعتي نيز جاي كار و خواهان بسيار دارد.
فرض پیوستگی
هوا مانند هر مادهٔ دیگری از مولکولهای کوچک تشکیل شده است که در حال حرکت و برخورد با هم هستند. ولی چون فاصلهٔ این مولکولها در عمل خیلی کوچک است، در آیرودینامیک میتوان هوا را یک محیط پیوسته فرض کرد. با رقیق شدن هوا و افزایش فاصلهٔ بین مولکولها، دقت فرض پیوستگی کم میشود.
خودرو سوپر اسپورت (به انگلیسی: Super car) به خودرویی اطلاق میشود که از نظر قابلیتهای حرکتی، امکانات رفاهی و تجمل دارای بالاترین سطح فناوری و استانداردهای موجود میباشد که به تبع به نسبت از قیمت بسیار بالاتری نسبت به سایر کلاسهای خودرو برخوردار است.
کارخانجات مطرح سازنده خودرو این قبیل خودروها را در تعداد کم و اغلب بنابر سفارش مشتریان تهیه میکنند و اینگونه خودروها در زمره تولیدات انبوه خودروسازان جای ندارد و لذا قیمت اینگونه اتومبیلها اغلب از صدهزار دلار به بالا است. اما باید گفت که قیمت کنخزیک سوءد 2.500.000 دلار است
اقسام
ساخت فرانسه
بوگاتی ویرون
ساخت سوءد
کنخزیک
ساخت ایتالیا
فراری
لامبورگینی
پاگانی
ساخت آلمان
برخی مدلهای مرسدس بنز همانند مرسدس بنز اسالاس ایامجی
پورشه
ساخت انگلیس
استون مارتین وانکویش
خودروسازی مکلارن
بنتلی
رولز رویس ریث
ساخت امریکا
فورد جیتی
مازلر آتوموتیو
اساسسی نورث آمریکا (شلبی سابق)
آئرو (قیمت ۶۵۰٬۰۰۰ دلار)
تواتارا (قیمت یک میلیون دلار)
سالین
اس۷ (قیمت ۵۵۰٬۰۰۰ دلار)
برخی محصولات جنرال موتورز همانند شورلت کوروت
وکتور موتورز
(اتومبیل آندره آغاسی به قیمت ۴۵۰٬۰۰۰ دلار)
هنسی ونوم جیتی
با حداکثر سرعت ۴۲۸ کیلومتر در ساعت
سوپرفورمنس
برخی تولیدات شرکت استریت اند ریسینگ تکنولوژی
پانوز
دوون موتورورکس
اکووس آتوموتیو
خودروی اسپرت اصطلاحی است که به خودروهای پر سرعت، کم ساخت و گاهی روباز گفته میشود.
خودروهای اسپرت میتوانند مجلل یا غیر مجلل باشند اما رانندگی و عملکرد مکانیکی در آنها مورد نیاز است.بسیاری از رانندگان به نام و برند خودرو و سابقه و شهرت آن در مسابقات به عنوان معیار کیفیت خودروی اسپرت توجه میکنند (مانند خودروهای پورشه، لوتوس و فراری)؛ اما برندهایی نیز مانند لامبورگینی موجودند که خودروهای مسابقهای نمیسازند اما بصورت انبوهی میان دوستداران خودروهای اسپرت طرفدار دارند.
خودروی اسپرت در مقابل خودروهای ورزشی
برخی خودروها ممکن است ورزشی باشند اما به گروه خودروهای اسپرت تعلق نداشته باشند؛ بطوریکه بسیاری از خودروهای اسپرت کامپکت، سدان اسپرت، عضلانی، هات هاچبک و غیره، با اینکه ویژگیهای مشترکی با خودروهای اسپرت دارند، خودروی اسپرت بحساب نمیآیند.آنان بیشتر بخاطر جا باز کردن در بازار فروش به نام خودروهای اسپرت در میآیند.